26. 12. 2016

Do fotogalerie odchovů jsme přidali pár portrétů našich odchovanečků - aneb jak jde čas. Ostatní snad zvládneme brzy nafotit také :-)

 

24. 12. 2016

Bella od Paseckého potoka HD 1/1, ED 0/0, OCD ramen neg. Máme velikou radost, moc děkujeme Dorožálovým za luxusní za péči, co Bellinka dostává!

18. 12. 2016

S blížícím se koncem roku přišlo i naše vyúčtování - Účtujeme aneb konec roku 2016 je tu.

 

20. 11. 2016

V sobotu byl náš velký den, měl nastat historicky první sraz labříků, našich odchovů. Takže celý den pršelo a já jsem ztratila hlas ;) Přes všechny nepřízně nás ale dorazila početná skupinka - Anabel, Bella, Berry - Stellinka s vlčáčí sestrou Verunkou a Bonnie. A naše holky. Největší ranní déšť jsme přečkali u nás doma. Pak jsme vyrazili do terénu. Mlaďoši se vyběhali a vyzkoušeli jsme disciplíny z OVVR. Pak jsme si dali zasloužený oběd a chlupáčci trochu odpočinuli. Odpoledne nás čekala sranda soutěž, OVVR nanečisto. Po rozlosování se jeden za druhým těšili na další a další úkol. Pro některé to bylo úplně první seznámení s diciplínami a přesto si vedli velmi dobře. Každý je něčím vyjímečný, ale co nás těší úplně nejvíce a na co jsme neskromně pyšní je jaký všichni mají enormní drive, jací jsou nadšení a veselí labříci. 

Moc všem děkujeme, že i přes provazce deště, jsme si dokázali udělat krásný a obohacující den.  A také za to, jak se svým labříkům věnujete a jak je vedete.

Skrze počasí moc fotek nemáme, tu trochu najdete zde.

6. 10. 2016

Bianca na vyhlídce :-)

27. 9. 2016

V sobotu 24. 9. Ariska od Paseckého potoka úspěšně složila podzimní zkoušky v Lichnově, OMS Bruntál. Moc gratulujeme, jsme na vás pyšní!

 

13. 9. 2016

O víkendu se konaly Klubové podzimní a vodní zkoušky retrieverů v Ježově u Kyjova. Tentokrát jsem byla jen v roli výpomoci organizátora Janči Kuchařové, administrativní kůň :-) Terény byly skvělé, počasí přálo, i když psíky díky tomu prověřilo velké vedro. Obrovské díky všem v našem realizačním týmu, sponzorům, díky kterým si každý vůdce odnesl hodnotné ceny. Moc také děkuji těm vůdcům, ktěří jednají fair play, i když se jim třeba zrovna nedaří, jak si představovali. Ale jak to sleduji, neměli bychom do příštího vydání zkušebního řádu opomenout dopsat nějaké morální desatero, jak se vůdcům sluší na zkouškám k ostatním a k rozhodčím chovat. Věřím, že se slušnost mezi lidmi udrží, ale mohli bychom tomu trošku pomoct. Celkově se ale zkoušky moc povedly, měly skvělé zázemí a moc ráda jsem se viděla i se starými známými kamarády. Tož za rok snad opět zde nashle!

Něco málo jsem pofotila, můžete to najít zde:

Klubové podzimní zkoušky

Klubové vodní zkoušky

 7. 9. 2016

Včera jsem měla příležitost konečně vyrazit za Bonnie a její rodinkou. Bonnie se má báječně a je takové bušící srdíčko celé její rodiny. V pravém slova smyslu - je tak rychlá, že je vlastně v každém okamžiku všude :) Chvilku jsme všichni poseděli a pak vyrazili na prochajdu. Zkusili jsme i pocvičit. Bonnie skvěle aportuje, hezky nosí a předává do ruky. Měla také poprvé možnost zkusit aportovat kachnu. První nevěděla, co s ní. Ale stačilo jí to se Satunkou ukázat a nosila ji jak mazák! Má chuť do práce, holka, jen se za ní prášilo. Prý také miluje bahno a potápí se do něj i s hlavou; podobně ve vodě, prochází strouhou s hlavou pod vodou a jen fouká bublinky. To Satunčin přístup k bahnu poctivě posunula na další úroveň ;)

Byl to skvělý večer, moc děkujeme za pozvání.

Další foto zde.

22. 8. 2016

Anabelka od Paseckého potoka se v sobotu 20. 8. účastnila klubové výstavy KCHLS v Třeboni. Ve třídě otevřené dostala krásný posudek se známkou Výborná 3. Je to zkrátka - jak říká posudek - yellow girl in "bikini". Děkujeme moc Míši za reprezentaci naší stanice!

 16. 8. 2016

Letní pohodička s miláčkama :-)

4. 8. 2016

Konečně bylo trochu více času a i naše Jasmínka má své webové stránky - Noble Fairy.

28. 7. 2016

Nemáme sice žádné velké události, ale poslušně hlásíme, že si užíváme léta. Také se nemůžeme nabažit výsady mít les přímo za zády. Každé ráno potkáváme zajíce, srnu vodící kolouška a pravidelně snídajícího datla na schnoucí borovici na kraji lesa. Satunka tak každé ráno trénuje klid před zvěří a Jessce je to srdečně jedno :-)

Přidáváme také fotky mezi kterými je rozdíl čtyř let - najděte pět rozdílů :-)

 

12. 7. 2016

Děkujeme za fotečky Biancy (doma Bonnie). Má bazén jen pro sebe a užívá si léto, potápka :-) Fotky najdete v galerii odchovů.

14. 6. 2016

Minulý týden nám rozšířila smečku Anabelka z prvního vrhu. Byla u nás na výcvikových prázdninách doladit drobnosti a získat nějaké další zkušenosti. Navíc jsou s mamkou Satunkou veliké parťačky, takže si to náramně užívaly, šmejdily od rána do večera a hrály si jak osmitýdenní štěňata. Jessinka je z bezpečné vzdálenosti kontrolovala. :-) Any je taky takové psí štěstíčko. Je moc šikovný psík, jsem na ni a paničku pyšná, co se už naučily!

Další fotky najdete v galerii odchovů.

7. 6. 2016

Tuto sobotu a neděli se konala na Konopišti Speciální a Klubová výstava retrieverů. Někteří z našich odchovanečků měli výstavní premiéru, získali moc hezké posudky a hodnocení. Začneme od nejmladších - Bella od Paseckého potoka získala v sobotu ve třídě mladých známku Výborná. Anabel od Paseckého potoka se v neděli ve třídě otevřené prosadila se známkou Výborná 3 a naše  Satunka v sobotu ve třídě pracovní získala ohodnocení Výborná 1, CAC. Moc, moc děkuji Míši a rodině Dorožalových za prezentaci naší stanice, za to, co do holek vkládají úsilí a času a Renči Krejčí patří obrovské díky za předvedení Belly a Satunky! Má na výsledku holek veliký podíl. Další fotky najdete v galerii odchovů.

29. 5. 2016

Se zpožděním přidávám do galerie odchovů fotky Biancy, Badyho a Bonnie. Moc za ně děkujeme! Jsme rádi, že se máte všichni se svými chlupáčky dobře.

 

10. 5. 2016

Dnes slaví štěňátka vrhu B i Satunka narozeniny. Přejeme všem hodně zdravíčka a spojený život!

 

 

17. 4. 2016

V sobotu jsme měli vzácnou návštěvu Belly a její moc fajn rodiny. Bellča je neunavitelné šídlo a veselá kopa. Psí holky si všechny pohrály a polítaly. Pocvičily jsme aportování - Bella je střemhlavé nadšené torpédo. Pak jsme ještě vyrazily k vodě - poprvé si pořádně zaplavala i zaaportovala. Skáče do vody střemhlav ve stylu tety Jessky. Moc děkujeme rodině Dorožálových za péči o Bellu, jsou skvělý tým.

Také jsme dostali pozdrav od Benjika a jeho páníčka. Mají se taky moc fajn.

Fotky z víkendu s Bellou a Benjiho najdete v galerii odchovů.

 

15. 4. 2016

Naše Jessinka oslavila 13. dubna osmé narozeniny. Přejeme ti hodně zdravíčka a spoustu elánu, chlupáčku náš.

 

20. 3. 2016

Navštívila nás Míša s Anabelkou z prvního vrhu. Prožili jsme krásný víkend plný cvičení, výletů a srandy. Any srší energií a předvádí skvělou chuťovou práci. Zkusila si i barvu v těžkém terénu a vedla si moc dobře. Holky na sobě udělaly kus práce, jsou fakt šikovné! Jsme na ně pyšní :-) Více foto najdete v galerii odchovů.

 

12. 3. 2016

Děkujeme za báječné pocvičeníčko Janči Prašivkové! Chlupatice se vyřádily v krásných terénech plných prchajících zajíců. To bylo něco na ovládnutí se pro naši Satunku! Byl to zase moc fajn den :-)

8. 3. 2016

V neděli jsme měli možnost navštívit Benjiho. Je z něj krásný, silný pes, plný energie a radosti. S mamkou se nezastavili :-) Děkujeme za obrovskou péči a energii, kterou mu páníček věnuje. Pravidelně spolu cvičí a je to na Benjim znát. Jsou moc šikovní. Více foto najdete v galerii odchovů.

 

3. 3. 2016

Přikládáme video Bonnie z našeho druhého vrhu. Se svými paničkami udělaly kus práce. Na videu je ve věku 6-ti měsíců a moc nás těší svým drivem! Jsme na vás moc pyšní:-)

 21. 2. 2016

V sobotu jsem si s holkama udělala dámskou jízdu a vyrazily jsme za Jančou Prašivkovou. Pocvičily jsme s chlupaticemi. Těm to šlo moc hezky, makaly holky poctivě. Pár foto najdete ve fotogalerii.

16. 2. 2016

Dnes nám přišla skvělá zpráva, první vlaštovka zdravotních výsledků našeho odchovu - Anabelka od Paseckého potoka (X'Satu z Muchovy boudy x Bradston's Blaze of Glory) HD 0/0 a ED 0/0 ve dvou letech! Lepší výsledek jsme si nemohli přát. Majitelce Míši Bílkové moc děkujeme za skvělou péči.

23. 1. 2016

Děkujeme za fotečky Anabel. Více v galerii odchovů.

 

21. 1. 2016

Štěňátkům z našeho prvního vrhu A přejeme krásné druhé narozeniny! Ať vás páníci poslouchají a užívají si s vámi spoustu rošťáren :-)

20. 1. 2016

Moc děkujeme za fotky a zprávy od Biancy. Má se taky skvěle, rošťanda :-) Více foto najdete v galerii odchovů.

 

10. 1. 2016

Moc děkujeme za příležitost dojet se podívat na Arisku z našeho prvního vrhu. Je to torpédo plné veselé energie a nekonečný mazel. Páníček si ji moc chválí. I její práci, už byla na svém prvním honu. Akorát mu doma někdy až moc pomáhá ;) Více foto v galerii odchovů.

 

8. 1. 2016

Dostali jsme nádherné zprávy, fotky a videa Bonnie. Celá její rodina se jí maximálně věnuje, takže zvládá ve svém věku úkoly, o kterých se nám s holkama v jejím věku ani nesnilo. Je chytrá, hravá a prý uběhá i ohaře ;) Další fotky najdete v galerii odchovů.

 

 Co se u nás v roce 2015 událo?

zpět