15. 12. 2014
Přišly další potěšující zprávy od našich odchovů - od Arga a Arisky. Oba se mají skvěle, rostou z nich krásné a hodné psiska. Moc děkujeme za fotky a takovou péči! Foto najdete v galerii odchovů.

2. 12. 2014
O víkendu jsme navštívili omladinu od Paseckého potoka - Anabel a Arnyho. Je jim deset měsíců a rostou z nich krásné psiska. V sobotu jsme vyrazili s Anabelkou a jejími páníčky na krátkou prochajdu a cvičení. Je šikovná čertice. S paničkou objevují svět loveckého výcviku a jde jim to. Práce se zvěří Anabel opravdu baví! Jen tak dál holky!
V neděli jsme cestou domů ještě nakoukli na Arnyho, veselé psisko to je. Aportoval a hrál by si s námi do padnutí, rošťák. Dojeli jsme pozdě a byla už tma, tak jsme jej malinko nafotili aspoň vevnitř.

Foto najdete v galerii odchovů.

Majitelům moc děkujeme za milé setkání a hlavně za vzornou péči, kterou chlupáčkům věnují!


18. 10. 2014
Krásné podzimní barvy doplňují naši každodenní radost venku.

9. 10. 2014
O víkendu 4.-5.10. se ve Zlíně konal VIII. ročník Mezinárodní soutěže retrieverů - všestranné zkoušky retrieverů, kde startují ty nejlepší týmy, které se na všestranných zkouškách nominovaly předchozí rok. Z mého pohledu to byly nejpovedenější zkoušky, které jsme zažili, ať už jako soutěžící nebo pořádající. Ruku k dílu přidalo hodně lidiček - kromě hlavních pořadatelů manželů Ordáňových, manželé Klasnovi, kteří zásadně pomohli při finální přípravě terénů, chlapi ze sdružení, jejich ženy, i my. Za skvělou atmosféru po oba dva dny chci poděkovat soutěžícím, paním a pánům rozhodčím a skvělým trubačům. Všichni vystupovali profesionálně a přes vrcholný podtext soutěže panovala dobrá nálada a klid.
Zkoušky probíhaly v krásných terénech v Záhlinicích a lesní disciplíny na Machové. Soutěžící předvedli skvělé výkony. Dvoudenní vrcholové zkoušky prověřily všechny, ale myslím všichni se ctí obstáli.
Vítězem MSR se stala fena golden retrievera Energy for Fun Brdské zlato s vůdkyní MVDr. Libuší Štorkovou. Tato fena si tak kromě spousty dárků od sponzorů odnáší i titul CACT a titul "Všestranný retriever roku 2014". Moc, moc gratulujeme!

Fotogalerie naleznete: Portréty účastníků, Zahájení soutěže a vyhlášení výsledků, Discplíny na poli, Disciplíny na vodě, Klid na stanoviště a disciplíny v lese

3. 10. 2014
Krásný podzim všem!

3. 10. 2014
V neděli 21.9. jsme vyrazili na klubovou výstavu v Oslavanech. Satunka se předvedla ve třídě pracovní a po přísném a důsledném posouzení paní rozhodčí Karen Powell získala krásný posudek a umístění V3. Moc si takového výsledku vážím. Renči Krejčí děkuji moc za předvedení Satunky a za Satunku samotnou!

Posudek si můžete přečíst v sekci výstavy.


2. 9. 2014
Dostali jsme skvělou zprávu o našem odchovu - sedmiměsíční Anabel od Paseckého potoka splnila 29.8. OVVR ve Strmilově jako jedna z nejmladších účastníků s počtem 218 bodů. Moc gratulujeme majitelce a vůdkyni Míši Bílkové a děkujeme za skvělou prezentaci naší CHS. Udělaly jste nám svým výkonem velikou radost! Další foto v galerii odchovů.

30.7.2014
Včera jsme si užili skvělý den na Muchově boudě. Satunka je naše vydra, která se namočí po dvou vteřinách, co vystoupí z auta, takže její fotka v suchém stavu neexistuje :-) Děkuji Renči za postavení holek!

21. 7. 2014
Štěňátka našeho prvního vrhu "A" oslavila 6 měsíců. Dostali jsme fotku Arnyho, jak si užívá s páníčky na dovolené v Chorvatsku a Anabelky, ta už také zdárně plave. Více foto v galerii odchovů.


20. 7. 2014
Měli jsme tu čest prožít nádherný víkend uprostřed lesů na okraji Vysočiny se supr lidičkama a jejich psími svěřenci. Cvičilo se, bavilo se a chladný čistý rybník uprostřed lesů neměl chybu!

16. 7. 2014
Tak se nám zastesklo po naší omladině a zajeli jsme se podívat za Ariskou. Děkujeme za milé přivítání rodině Obadalové a především za péči, kterou Arisce věnují! Chodí si s pánečkem po revíru, cvičí aporty a plavání. Zahrádku jim přesadila, teď sklízí brambory a je prostě veselý, trhlý mlaďoch. Arisce je skoro šest měsíců a Satunce z oka vypadla :-) Více foto v galerii odchovů.


30. 6. 2014
Cory z Kolbyho vršku - strávila u nás krásné dva týdny. S touto poslušnou a šikovnou feňulou našeho strýčka jsem si to moc užila. Připomněla jsem si, jaké to je, když se pes mlaďoch učí plavat, jít po stopě směrem opravdu za zvěří, ne od zvěře, jak se učí si jít pro vítr. Je to s nima sranda. A nakonec se jí i dnes zadařilo a vyhrála OVVR v Kopánkách s plným počtem bodů a s aporty se zvěří. Děkujeme za příjemné zkoušky a krásné ceny, Corča si pořídila bráchu :)

22. 6. 2014
Užíváme si krásné dny. Cvičíme pro radost a semtam někoho hlídáme :-) Zde naše holky s Cory z Kolbyho vršku.


21. 4. 2014
Štěňátka mají dnes tři měsíce! Galerii odchovů aktualizována, moc všem děkujeme za fotky a hlavně za péči, kterou našim odchovanečkům dáváte!

Přejeme krásné Velikonoce!


16. 4. 2014
Využila jsem příležitosti narozenin našich holek (Jesska - 13. 4. šest let a Satunka - 8. 5. pět let) a trošičku zrekapitulovala naše společné putování ve článku - Proč já tě, pse, vlastně mám?

16. 4. 2014
Děkujeme moc za aktuální foto Arga a Antiska (Alex), viz. galerie odchovů. Máme zprávy, že i Ariska krásně roste a je poslušná! Máme velkou radost!
 

6. 4. 2104
Všechna štěňátka odjela do svých domovů.

Na psí miminka jsme se těšili, čekali jsme na ně tři roky. Bylo to náročné období: nezastavíte se, nevyspíte se, máte starosti, jak se jim bude ve světě dařit, ale byla to jedna velká radost - každé štěňátko byla jiná osobnost a mohli bychom do nekonečna sledovat, jak se vyvíjí, jak objevují svět. Neměli starosti, jen si užívali každou novou chvíli. Z toho se dá hodně vzít i do našeho uspěchaného lidského světa.
Stejně jako s našimi dětmi, navždy vás to změní a obohatí. A to už nejde slovy popsat, to se musí zažít... Přejeme všem štěňátkům i páníčkům spoustu krásných společných let!


29. 3. 2014
Dnes odjela Anabelka. Přejeme jí i páníčkům mnoho krásných společných zážitků! Do fotogalerie jsme přidali nové foto z dneška - Anabelky a Arnyho.


23. 3. 2014
Tento víkend odjeli do nových domovů Argo, Alex a Angie. Přejeme jim a jejich páníčkům mnoho šťastných společných let! V galerii odchovů můžete vidět první příspěvky z další životní etapy našich štěňátek.

 
16. 3. 2014
Štěňátka se pomalu rozcházejí do nových domovů. Dnes odjela do světa Ariska. Podle zpráv se v novém hezky zabydluje. Bude se mít dobře princezna. Přejeme jí krásný dlouhý spokojený psí život u její nové milující rodiny.


13. 3. 2014
Minivideo z neděle, mláďata nejen psího druhu, zde ;)

 
9. 3. 2014
Štěňátka se vydováděla na sluníčku. Pomalu se z nich stávají velcí psi. Běhání je jistější, hry dokonalejší, zkoumání okolí odvážnější. Dělají nám radost.
Zde video z domácích her;)


2.3.2014
Aktualizován Deníček štěňátek, nové fotovideo z prvního venkovního řádění :-)


25.2.2014

Video štěňátek v jejich pěti týdnech zde.


22. 2. 2014
Nové foto štěňátek ve fotogalerii.
Štěňátka jsou nafocena v pořadí Argo, Alex, Angie, Arny, Aris a Anabel.


19. 2. 2014
Zde najdete nové video z úterka 18.2. - štěňátkům jsou přesně 4 týdny.


16. 2. 2014
Ve fotogalerii nalezente nové portréty tak trochu jinak a pár foto z prvních hrátek :-)


14. 2. 2014
Udělali jsme štěňátkům nové portréty, najdete na nich i jejich jména - podívejte se do fotogalerie. Nové info si můžete přečíst i v Deníčku štěňátek. Nové video štěňátek zde.


11. 2. 2014
Nové info v Deníčku štěňátek a nové foto ve fotogalerii.

Video prvních krůčků štěňátek v jejich 14-ti dnech můžete shlédnout zde.


7. 2. 2014
Štěňátka se pokouší o první krůčky a otevřela očička! Více info v Deníčku štěňátek.


4. 2. 2014
Video štěňátek z jejich prvních čtrnácti dnů zde.


2. 2. 2014
Tak jsme zjistili, že obě naše holky jsou slavné! Jesska byla tváří Acany a Orijenu a Satunka je na všech obalech Fitmin Pro Life!

27. 1. 2014
Deníčku štěňátek a ve fotogalerii naleznete aktuální portréty štěňátek.

22. 1. 2014
Včera se naší Satunce narodilo 6 krásných štěńátek. Satu si vedla skvěle a pečlivě drobečky opatruje.

Více informací naleznete v sekci Deníček štěňátek.


17. 1. 2014
Satunka - 57. den16. 1. 2014
Naše videopozvánka na MSR ve Zlíně 5. -6. 10. 2014. Uvidíte v akci i naši maminu Satu, Jesska je v titulkách ;)

Více na webu Retriever Klubu CZ.

 
12. 1. 2014
Satunka 52. den březosti.

zpět