18. 9. 2024

Nadešlo období loučení a nových začátků... Caylinka s Caspíkem už dělají radost v nových domovech:

Caspíkův odpočinek :)

Caylinka rozšiřuje své volnočasové vyžítí:

A my ještě dovádíme se zbytkem party:

2. 9. 2024

Přidáváme portrétky malošků:

Caylinka

Corynka

Cooper - Lucky

Cody

Casper - pan Zlatěnka

1. 9. 2024

Další týden utekl jako voda... Štěňátka zdokonalují hry i zvukový repertoár, pozorují maminku a velmi rychle se učí. Rikki si jejich začínající samostatnost také užívá a nabízí jim nové a nové hry - už to nejsou malé piraňky, co ji jdou sežrat, jen co se u nich objeví. A my se nemůžeme nabažit sledováním života boží psí rodinky.

Tento týden jsme se také potkali s většinou budoucích majitelů. Všichni se na své přírustky moc těší a pilně se připravují :-)

22. 8. 2024

Naši miláčci dostali k měsíčninám další prostory, které navazují přímo ven. Jsou to moc šikovní pejskové a začínají chápat venčení přímo venku. Jsou prostě boží a moc si to s nimi užíváme...

Odkrýváme jejich jména:

Caylinka - paní tyrkysová

Corrynka - paní fialová

Cooper - pan zelený

Casper - pan zlatěnka

Cody - pan oranžový

17. 8. 2024

Hlásíme pohodu. Miminka rostou jako z vody, začínají si už po psím hrát, občas uloví gumového čuníka, slepičku nebo něčí ouško. Už se na nás smějí a vrtí ocásky. Taky se už vyklubaly zoubky a ochutnali první příkrmy kozího mléčka s mletým hovězím maskem. To je panečku mlaskání!

11. 8. 2024

Další týden s miminky uběhl jako voda. Rikkinka se o ně krásně stará, jsou všichni vyrovnaní a váží skoro stejně kolem dvou kil. Už dobře vidí i slyší, tlapičky je poslouchají a začínají objevovat svět a hrát si. Začínají se projevovat i zvukově :) Jsou miloučcí a kontaktní. Máme z nich obrovskou radost.

3. 8. 2024

Rikki se o malošky nádherně stará a ti rostou jako z dobrého mlíčka - všichni už přesáhli váhu 1 kg. Čumáčky tmavnou, ťapičky sílí a už se pokouší dávat i zadní nožky pod sebe. Očkám se pomalu dělají škvírky.

Ještě to ale bude chtít trochu mlíčka a masíčka, než ji bude moct sám nosit :-)

30. 7. 2024

Maminka i malošci jsou náramně spokojení. Poctivě papají, odpočívají a už dokážou zvednout hlavičku. 

26. 7. 2024

Štěňátka krásně prospívají, už se jim barví čumáčky a tlapičky.

24. 7. 2024

Hlásíme spokojenost z porodní bedýnky a přejeme krásnou dobrou noc.

23. 7. 2024

Maminka láskyplně a starostlivě pečuje a našich pět uzlíčků roste jako z vody.

22. 7. 2024

Během neděle už byla Rikki neklidná a od večera intenzivně probíhala přípravná fáze. K ránu vše gradovalo a v pondělí v 8 ráno se narodila první holčička. Postupně pak tři kluci a jako poslední zase holčička. Malošci byli velicí s vysokými porodními váhami a cesta na svět dala jim i mamince zabrat. Přes noc všichni nabrali tolik potřebné síly a do nového dne vykoukli se spokojeným mrčením u mlíčka a pyšnou usmívající se maminou.

 

19.7. 2024

Naše krásná maminka...

41. den:

57. den:

21. 6. 2024

Rikki celkově zněžněla a byla jakoby zakoukaná do sebe poměrně brzy po krytí, ale pro jistotu jsme šli i na ultrazvuk.

22. 5. 2024

Čtrnáctý den hárání vyšel na krytí. Wizzy si Rikkču namlouval, ta kolem něj křepčila a pak proběhlo ukázkové krytí. Oba vypadali zamilovaně a spokojeně.